Scroll Top

Leestip: Total Performance Scorecard

Total Performance Scorecard – Een speurtocht naar zelfkennis en competentie en ontwikkeling van lerende organisaties

Een van mijn oude favorieten. Dit boek heb ik als handboek gebruikt bij mijn afstudeeronderzoek destijds over de Balanced Scorecard waar ik volgens mij door mijn begeleider Henk Wijnen op werd gewezen.

‘’Een speurtocht naar zelfkennis, competentie en ontwikkeling van lerende organisaties’’. Deze zin vat het boek Total Performance Scorecard helemaal goed samen. Ook als accountant blijf je continu leren en ben je continu op zoek naar verbetering van jezelf en kantoor. Welke functie je ook bekleed binnen het kan犀利士
toor, persoonlijke ontwikkeling is essentieel voor het succes van het hele team.

Het gaat hierbij echt niet alleen om de harde cijfers. Ook passie, plezier, samenwerking en dedication vervullen een belangrijke rol. De Total Performance Scorecard bevat naast managementmodellen, methoden en richtlijnen voor succes ook een filosofie, en technieken die helpen bij een zoektocht en ontwikkeling van zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je werk- en organisatie.

Hubert Rampersad schreef dit boek op basis van eigen ervaringen. Hij wilde begrijpen hoe het komt dat veel organisatieontwikkelingen en veranderingstrajecten in de praktijk falen. Hij beschrijft in dit boek hoe managers, adviseurs en medewerkers falen kunnen voorkomen door relevante managementmodellen, methoden en technieken toe te passen.

Het boek legt duidelijke verbanden tussen verbeteren, ontwikkelen en leren. De individuele ontwikkeling staat centraal, waardoor medewerkers proactiever zullen worden en waardoor betere prestaties kunnen worden geleverd.

Het boek heeft een eigen filosofie en is verrijkt met literatuur, registers en bijlagen met overzichten. De Balanced Scorecard, Total Quality Management, Performance Management en Competence Management worden uitgebreid en versterkt met vernieuwende en moderne managementinzichten vanuit de Total Performance Management.

Wil je persoonlijke ontwikkeling stimuleren? Of wil je veranderen met succes? Leen het boek dan van mij of bestel het boek via Managementboek.

Total Performance Scorecard - Een speurtocht naar zelfkennis en competentie- ontwikkeling van lerende organisaties