Scroll Top

Leestip: Leidinggeven zonder cijfers – van input naar output

Leidinggeven zonder cijfers – van input naar output

Wil jij resultaat behalen! Dit doe je samen en niet alleen in je organisatie. De wijze waarop je leiding geeft en met je medewerkers communiceert, beïnvloedt de werking van je bedrijf enorm.

In het boek leidinggeven zonder cijfers lees je hoe je als leidinggevende het vooropgestelde doel kunt bereiken en tegelijk medewerkers betrokken houdt bij je organisatie. De schrijvers van het boek hebben daarbij een bijzondere aandacht voor outputmanagement: deze manier van sturing koppelt de doelstellingen van een organisatie aan een cultuur waarin de capaciteiten van de individuele werknemers tot ontplooiing komen en de klant en kwaliteit centraal staan.

Outputsturing staat voor een andere manier van denken voor leidinggevenden. Het verhoogt de samenwerking binnen je bedrijf, en maakt verandering zonder conflict mogelijk.

Het helpt je om een nieuwe houding aan te nemen tegenover mensen, vertrouwen te geven en los te laten en toch niet de controle te verliezen. Medewerkers worden aangezet tot creativiteit en verantwoordelijkheid.

De schrijvers van het boek zijn Flip Vandendriessche en Han Looten.

Wil jij meer tijd, rust en betrokken en enthousiaste medewerkers? Sturen op output kun je leren, en dit boek wijst je de weg. Het boek is te bestellen via Managementboek.

 

 

Leidinggeven zonder cijfers