Scroll Top

MKS Partner Van Lienden & Kooistra start met Familiebedrijvigheid mede m.b.v. MKS

Familiebedrijvigheid voor duurzame rendementsverbetering

Op 9 april 2019 is er bij Van Lienden & Kooistra een zesdaagse training Familiebedrijvigheid gestart. Een enthousiaste groep ondernemers uit diverse branches wordt getraind in duurzame rendementsverbetering. Het gaat hierbij om financieel en persoonlijk rendement.

“We leren ondernemers wat de kern is van hun verdienmodel en maken ze bewust van de mogelijkheden die er zijn om het rendement positief te beïnvloeden. Hierbij maken we gebruik van het Management KompasSysteem®. Ondernemers leren hoe ze gedegen hun kostprijs kunnen berekenen en wat hun verdiencapaciteit is. Tijdens de training wordt er actief met elkaar meegedacht over het optimaliseren van businessmodellen. Zo krijgen deelnemers ongevraagd tips en adviezen van andere ondernemers buiten hun eigen vakgebied. Het is onvoorstelbaar wat een ideeën er op de tafel komen!”

“De deelnemers moeten deze ideeën vertalen in concrete actiepunten die direct tot meer rendement leiden. Andere onderdelen in de training zijn presentatievaardigheden, plannen en organiseren gesprekstechnieken, strategisch personeelsbeleid, risicomanagement en beïnvloeden. In een ontspannen setting leren we ondernemers te werken áán hun bedrijf. Aan het einde van de training beschik je over een concreet verbeterplan voor je eigen familiebedrijf.”

Aldus Willem de Jong, vennoot van Van Lienden & Kooistra.